כשאחזתי במעקה שנועד להחזקה באוטובוס הוא בטעות נשבר אך זה היה בגלל שהצוות תחזוקה חא עשה את העבודה שלו כמו שצריך האם אנשים אשם ומה לעשות?

  • ט' טבת התשפ"ב

שאלה

שלום, כשאחזתי במעקה להחזקה באוטובוס במטרה לקום הוא נשבר אך המעקה היה כבר חלש וישן וזה היה אשמת הצוות של התחזוקה כשהמעקה היה שביר הרי הוא היה חלש ואני תמיד עושה ככה והוא אף פעם לא נשבר האם זה נחשב אשמתי ואם כן מה לעשות?

תשובה

שלום וברכה

אם ניזוקת אתה יכול לתבוע את חברת האוטובוס. את בוודאי פטורה מלשלם לחברה.