האם עשיתי לא כשורה שהתפטרתי?

  • ב' שבט התשפ"ב

שאלה

שלום רב,
רציתי לישאול עבדתי בעבודה שבה מעשנים בתוך המיבנה של מקום העבודה וגם ברכב של העבודה יש עובד שמעשן (וכבר הרכב בריח של סיגריות מורגש) ניסיתי לדבר עם האחראית עלי שאם אפשר שלא יעשנו בבניין אבל אמרה לי שאין לה אפשרות להכריח אותם כי זה מקום שלהם ואנחנו אורחים בנוגע לעובד עם הרכב גם לא היה לה פיתרון . לא יכלתי לסבול את הריח בשתי המקומות ולכן התפטרתי האם עשיתי כשורה? האם אני איענש על זה?

תשובה

שלום וברכה

בוודאי לא תיענשי על כך. שמירת הנפש ושמירת הבריאות שלך חשובה יותר מהעבודה. פעלת נכון וה' יתן לך פרנסה מרווחת וטובה בעז"ה.