חברה והשקפה

איך אפשר לחזור לאלוקים?

  • ח' שבט התשפ"ב

שאלה

אני ירדתי מהדרך ואני רוצה לחזור לדרך הנכונה אבל מצד שני אין לי כח לכל התגובות של המשפחה שלי (אני ממשפחה חרדית אבל יש להם הרבה הערות) וגם אני נמצאת בסוג של פיצול כי אני רוצה לחזור לדרך ומצד שני כיף לי ככה, אז מה אפשר לעשות?

תשובה

שלום וברכה

אשריך שאת רוצה לחזור לדרך המלך, מה גדולה השמחה בפמליא של מעלה רק מעצם רצונך לחזור לשמירת המצוות כראוי בדרך הנכונה. יש להזיהר מאוד לעשות את הצעדים נכון כדי שהעליה תהיה טובה וחזקה ויציבה כראוי.

כדי שתפעלי נכונה, אציע שתשלח לנו מספר טלפון ונשמח לסייע לך בדרך הנכונה שהכי מתאימה לך.