תוכניות מוסיקה בטלוויזיה

  • ט"ז שבט התשפ"ב

שאלה

שלום כבוד הרב,

ב"ה אני בחורה מתחזקת ויש לי דבר שנורא קשה לי מרוב שמחוברת למוסיקה קשה לי לא לראות את תוכניות המוסיקה בטלוויזיה.
ב"ה אני לא אחת שאוהבת סרטים כל כך אבל משום מה בתוכניות מוסיקה של שירה תמיד נשברת.
גם אם מחליטה של א לראות באותו הרגע אני בסופו של דבר משלימה את הצפייה בזמן אחר.
כיצד אפשר להתגבר על העניין בדרך נכונה??

תשובה

שלום וברכה

יש לעשות זאת בשלבים.

אל תינזרי מזה לגמרי בבת אחת. ראשית תקבלי על עצמך לראות רק תוכנית אחת או שתי תוכניות שאת מאוד אוהבת. לא לראות את זה מיידי אלא לראות את זה מוקלטת בזמן אחר.

בד בבד ראוי ללמוד ספרי מוסר כלליים כגון מסילת ישרים וכדו' ובעז"ה תקבלי כוחות לעמוד בניסיון זה.

לאחר תקופה של לפחות 40 יום ננסה להתקדם הלאה.

בהצלחה,