חברה והשקפה

מעבר דירה וצרות

  • כ"ב שבט התשפ"ב

שאלה

שלום שמי נתנאל בודג
אני גר כרגע באשקלון ברחוב שנקרא ״ביכורי ענבים״ לאחרונה ארוסתי חיפשה מקום חדש לעבור אליו ולהשכיר כי השכירות שלנו גבוהה מאוד גם ככה, אבל אז קרה משהו, היא נסעה כדי לראות דירה נוספת ואז מישהו ניכנס בה ברכב והיא עשתה תאונת ״צבע״ קטנה ברכב, היא חושבת שאולי זה קשור ואולי זה סימן משמיים שאומרים לנו שזה לא הזמן הצתאים לעבור דירה כרגע, האם תוכלו לעזור לי ולענות על השאלה שלי

תשובה

שלום וברכה

אין לייחס לזה חשיבות.

תעברו דירה ובעז"ה החתונה תהיה במזל טוב ובשעה טובה ומוצלחת ותזכי לישוב טוב ללא חשש.