סיכסוך משפחתי

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

קרוב משפחה ז"ל גר בנכס לא שלו אחי השתלטו על המקום מבחינתי זהו נכס ששייך לכולנו בגלל שחיינו כל המשפחה שם . כרגע הם לא נותנים לאף אחד להתקרב והם גם לא יתנו בעתיד הם כאלו השתלטו בכח , אני לא מוכנה לוותר מה עלי לעשות מבחינה הלכתית ? לוותר ? זה גם לא שלהם תודה מראש

תשובה

שלום וברכה

אין כל עניין לוותר לע המיגע לך בצדק וביושר. יש לתבוע אותם בבית דין.