טיפול רפואי לגברים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

לכבוד כבוד הרב, שלום וברכה (השאלה מופנת לכבוד הרב יצחק פנגר) הנני אילנה(בת 27, רווקה) סיימתי את לימודי ב"ה בהצלחה - מגע רב תחומי HHP-ׁכל טכניקות תרפיה במגע-לריפוי הגוף והנפש-רפואה משלימה) אני מאוד מאמינה ברפואה האלנטרנטיבית וביחוד שזה מאוד מסייע ועוזר ומאמינה שאם הקב"ה הוביל אותי לתחום הנ"ל אז אני צריכה לממש את הפוטנציאל. (מה שהקב"ה הטמין בי) אני כרגע בתקופת תהליך מציאת עבודה (המעוניינת לטפל במקומות אשר אנשים פונים לשם ריפוי בלבד). (קופות חולים, וכו´...) וברצוני לשאול האם יש היתר לטפל בגברים? בתודה מראש, אילנה סולטן.

תשובה

שלום וברכה

כל מה שמבוסס על מגע בלבד למשך זמן כעיסוי וכדו', אין לעשות לגברים בשום אופן.