זוגיות

האם מותר להתפלל על בחור שלא התחתנתי איתו?

  • כ"ג אדר א' התשפ"ב

שאלה

אני יודעת שלכתחילה לא ראוי אבל מותר להתפלל על מישהו שהייתי איתו בשידוך ובסוף התחתן עם אחרת?
הוא מאוד רצה שנתחתן וזה התבטל בגלל אי הבנה
יש סיכוי שתפילה כזאת בכלל נשמעת?

תשובה

שלום וברכה

לאחר שהוא נישא לאחר אין להתפלל על הגירושין שלהם חלילה. תתפללי שה' יתן לך את הזיווג ההגון שלך משורש נשמתך. מסתבר שבסופו של דבר אי ההבנה היה מאת הבורא כדי להפריד בין אנשים שאין קשר ביניהם. הזיווג שלך יבא כאשר תקבלי את גזירת הבורא ותביני שאת לא הפסדת את הזיווג שלך ותשחררי את הבחור לגמרי.