שאלת מחילה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום מקווה שאקבל תשובה מהירה לשאלתי כי זה קצת דחוף, לפני מספר ימים היה לי ויכוח עם אחד העובדים בעבודה שבמהלכה הוא נגע בי נגיעה סתמית (נגיעה שהחילונים לא מרגישים בה כשמדברים תוך כדי דיבור) והיות ואני חרדית והסברתי לו בעבר שאני שומרת נגיעה ושלא ייגע בי, שהפעם כעסתי עליו ממש שכל שאר העובדים מסביב שמעו אותי, מצד אחד אני שמחה שזה קרה כי ככה הוא מדבר איתי וככה לא יכול בכלל להיווצר מצב של נגיעה, אבל מצד שני אני חושבת שאולי הגזמתי ואני צריכה לבקש מחילה על עוון הלבנת פנים? תודה מראש.

תשובה

שלום וברכה

כעת לאחר שהדבר ברור לו מאוד, מומלץ שתבקשי ממנו סליחה על שדיברת בכעס אולם אל תתנצלי על עצם התביעה המוחלטת שלך שלא יגע בך.