השתדלות במציאת בן זוג

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

האם עלי לעשות משהו אם הצד השני הוא זה שהחליט שכרגע לא מתאים (הלימודים חשובים מאוד, ויש חשש שניכשל אם נהיה בקשר שנה) אני מסכימה ומבינה שזה לא נכון אבל האם עלי לנסות לעשות משהו? זה לא אני שהחלטתי להפסיק, שמא לא לאחר את הזיווג.האם להמשיך הלאה או לחכות? או לנסות שוב כשיתאפשר :? תודה תשובותייך מאוד יועילו לי.

תשובה

שלום וברכה

אם הבהרת את דעתך והוא בכל זאת מתעקש שהוא לא רוצה כעת, תודיעי לו שאת ממשיכה הלאה ואם ה' ירצה תיפגשו אולי שוב בעתיד, כרגע תמשיכי הלאה.