התלבטות בבחירת שם לבן

  • י"ט אייר התשפ"ב

שאלה

שלום יש ביני לבין בעלי מחלוקת קלה אני בהריון מתקדם ברוך השםוהמלוקת היא בנוגע לשם שנרצה לתת לבן אני מאוד רוצה לקרוא לו על שם אבי שיחיה עד120 שמו רפאל אך בעלי טוען שהוא מפחד כי אבי חלה במחלה לפני כמה שנים למרות שהבריא אך באופן כללי בריאותו לא 100 אחוז אך גם ראיתי חלום שבחלום אני קוראת לילד בשם אבי אנחנו בהתלבטות האם עדיף לתת שם שני של אבי לילד?

תשובה

שלום וברכה

הדבר הנכון הוא לכבד את האב ולא לחשוש כלל וכלל. בעז"ה בזכות כיבוד רב יקויים בכם למען ירבו ימיכם וימי בניכם.

תציעי לבעלך שיבקש ברכה מאחד מגדולי הדור והכל על מקומו יבוא בשלום.