נשים

שם לבת

  • כ"ג אייר התשפ"ב

שאלה

שלום כבוד הרב,
אני כרגע בחודש ה5 להריון ואנחנו מצפים לבת.
לבן הזוג שלי קוראים אליאור, לי קוראים ליאור ולבן הבכור שלנו בן ה9 חודשים קוראים רפאל. בחירת השם מאוד חשובה לי ואני מחפשת שם לפי כמה קריטריונים..
חשוב לי מאוד שבשם יהיו מינימום 4 אותיות גם בעברית וגם באנגלית, שלא תהיה משמעות שלילית מבחינת הדת, שהאותיות הראשונות בשם לא יצרו מילה שלילית עם האותיות הראשונות של השמות שלנו ושהשם יהיה שם של בת באופן חד משמעי. נכון להיום אנחנו חושבים על השם יסמין. האם הוא שם טוב לבת? אשמח לשמוע הצעות לשם שלדעתך יתאים לפי הקריטריונים שלי

תשובה

שלום וברכה

השם יסמין סביר. ראי רשימת שמות מומלצת כאן אולי תתחברי לאחד מהם

סבברכת היריון בריא ולידה קלה בזמנה,