זוגיות

תפילה על זיווג שנענתה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לכבוד הרב, לפני שנתיים התחזקתי וגם שכן שלי התחזק באותה תקופה.. כ"כ רציתי אותו, ביקשתי מה´ שיביא לי אותו.. הוא ממש התחזק עלה לישיבה ב"ה. אני נכנסתי לסדר של שיעורים ברוך ה´.. אחרי שנה של התחזקות הוא יצא עם בחורה והם היו מאורסים .. כ"כ בכיתי כשגיליתי אבל אמרתי לה´ שאם הם זיווג שאני לא אמנע מהם.. אבל כאב לי מאוד מאוד. בסופו של דבר משהו התפקשש להם והם ביטלו הכל.. השבוע אחרי שנה שכבר אני המשכתי הלאה והתגברתי עליו, והצבא עשה לו בעיות אז הוא התגייס,עכשיו הוא רק קובע עיתים. הרב הציע לי אותו בשידוכים .. אני רוצה לצאת.. אבל אני פוחדת שזה רק בגלל התפילות שלי.. ושזה בכלל לא הזיווג שלי... .:( אני רוצה אברך תודה מראש כבוד הרב . [אם מפרסמים את התשובה שהשם יהיה בדוי]

תשובה

שלום וברכה

אין לחשוש מלצאת איתו, אם הוא ירא שמיים אמיתי ואם הוא כעת בצבא ועקב כך אינו יכול להרבות בלימוד התורה.

העיקר תבדקי מה הם השאיפות שלו ואיך היראת שמיים שלו, וזה כל האדם.

אף אם נניח שבזכות התפילות שלך זכית בו, הרי שבוודאי בורא עולם יתן לך אותו כזיווג מושלם ובוודאי ברכת ה' לא תוסיף כל עצב עימה.