חברה והשקפה

מה היא אמונת חכמים?

  • ז' אב התשפ"ב

שאלה

מה הקטע (במיוחד אצל החסידים) ששואלים רב על כל דבר מה לעשות. האם אלוקים לא נתן לנו מספיק שכל בשביל לדעת מה לעשות בזמן של ניסיון. (מה אם זה עיירה שכוחה ואין רב,אז אבדנו???) האם אלוקים רק קרוב ומספק תשובות לצדיקים, לאנשים שלא חוטאים, מה איתנו??? ואיך זה יכול להיות שאנשים הופכים את הרב שלהם לאלוקים - שהרב יודע הכל, וזה נחשב דבר גדול?

תשובה

שלום וברכה,

נא לראות את הסירטון הקצר כאן גם אמליץ לראות את הסירטון הבא כאן.

בהצלחה,