חברה והשקפה

זרע לבטלה

  • כ"ה תשרי התשפ"ג

שאלה

כבוד הרב שלום לצערי הרב מאוד פשעתי בפגם הברית -הוצאת זרע לבטלה הרב אני עשיתי את כל עיקרי התשובה -עזיבת החטא ווידוי חרטאה וקבלה לעתיד אני ברוך השם לומד הרבה מהיום ואף בעיון אז קיבלתי על עצמי להוסיף עוד בלימוד התורה וגם קיבלתי שמירת העינים והשאלה שלי היא האם זה תשובה טובה והאם אני חס וחלילה יקבל על זה בכל זאות יסורים או שהתיקון הייה טוב תודה ואם אפשר להיזדרז בבקשה בתשובה

תשובה

שלום וברכה

תשובה טובה מאוד.

המשך בכך והרבה בלימוד התורה ובשמירת העיניים ותזכה להיקרא נוטר ברית.