התלבטות בבחירת מקצוע

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לכבוד הרב בנימין שמואלי קודם כל תודה על התשובות המהירות והחיזוקים

הרב אני בחורה רווקה עובדת ולומדת למדתי כמה דברים שבסופו של דבר לא עסקתי במה שלמדתי לצערי הרב לא התחברתי למקצוע (חשבתי שזה אני) ולמעשה כנראה שלא בורכתי בכשרונות אלו...ברצוני ללמוד חינוך מיוחד ואני פוחדת שמא אכשל או לא העסוק בזה איך אפשר לקבל מבורא עולם סימן שזה הדבר שאני אמורה לילמוד ולעסוק ולא חלילה שוב להישבר באמצע או לבסוף סתם למדתי והשקעתי כסף ומה זה היה שלמדתי ולבסוף לא עסקתי בזה..זה רצון השם? זה תיקון שהייתי אמורה לעבור???מקווה שהסברתי נכון את שאלתי ושוב תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

מה שהיה היה ובוודאי יש בזה תיקון כלשהו אבל לעתיד לפני כל לימוד מקצוע, ראוי לעשות איבחון להתאמה מקצועית, כך תוכלי לדעת אם זה מתאים לכשרונותייך ולתכונותייך.