זוגיות

איך לזהות בפגישות אגואיזם?

  • י"ד כסלו התשפ"ג

שאלה

שלום הרב,
אני בחורה חרדיה ובקרוב מאוד אצא לשידוכים. אני חושבת הרבה על מה אני מחפשת שיהיה בבן הזוג שלי, אחד הדברים שאני לא רוצה שיהיה בבעלי זה שיהיה אגואיסט. יש לי סלידה ברמה קיצונית מאגואיסטים, אני לא יכולה לראות מישהו שכל ההתנהלות שלו זה לחשוב רק על עצמו. נכוותי כמה פעמים בעבר מאנשים אגואיסטים סביבי, שבהתחלה היו נראים האנשים הכי טובים אבל בסופו של דבר הבנתי שלא...
חשוב לי לציין שבאופי שלי אני בן אדם שמאוד איכפת לו על האחר ואני מאוד נזהרת לא לפגוע בבנ"א. (מה שגורם לי להפגע מאנשים אגואיסטים)
לכן רציתי לשאול- איך אני יכולה להיות בטוחה שבן אדם לא אגואיסט רק ע"י כמה פגישות בודדות? הרי בפגישות כל אחד מנסה להראות את הצד היפה שבו.

תשובה

שלום וברכה

כל אדם עם עיניים פקוחות שם לב לזה. בירורים מוקדמים יחד עם קצת שימת לב יביא לך את הדברים בצורה הכי ברורה.