חברה והשקפה

האם נשמת הנפטר נשארת לצד קרוביה שנפטרו קודם לכן ?

  • י"ב טבת התשפ"ג

שאלה

האם לאחר הפטירה אחרי 120 הנשמה נפגשת עם קרוביה שנפטרו קודם לכן ? האם המפגש לזמן מועט בלבד או שנשארים יחד בעולם העליון באופן קבוע כשם שחיו יחד בעולם הזה ?

תשובה

שלום וברכה

תלוי במצב הנשמות של כל אחד ואחד מהקרובים שנפטרו זה מכבר והנפטר שעולה עכשיו לשמים.

הרי יתכן שדינו של הנפטר יהיה קצת פחות טוב או הרבה יותר טוב מאשר שאר הקרובים.