חברה והשקפה

האם לגור בשדרות למרות המצב הביטחוני?

  • ז' אדר התשפ"ג

שאלה

שלום לרב, אני נשוי+2. גרים אצל ההורים שלי כבר שנתיים וחצי מאז הלידה של הבכור. אנחנו רוצים כבר לקנות בית ובקרוב יהיה לנו הון עצמי. רוצים מאוד לגור בשדרות אבל חוששים מהמצב הביטחוני. האם לחסוך עוד קצת ולגור בעיר אחרת בטוחה יותר?

תשובה

שלום וברכה

יש לחיות במקום בטוח. לא חושב שאשדוד יותר בטוחה משדרות. כל הארץ הינה חזית לצערינו כאשר הטילים יכולים להגיע לכל עבר חלילה.

ה' יעזור שכולנו נזכה להישמר מכל צרה וצוקה ונזכה להבטחת הבורא שאם בחוקותי תלכו ....ונתתי שלום בארץ.