תפילה וברכות

תפילה בשבת בבוקר

  • י' ניסן התשפ"ג

שאלה

שבוע טוב,
ברוך השם אני זוכה להתפלל בבית הכנסת בשבת בבוקר, אך יש לי כמה שאלות:
1. אם אני עדיין באמצא התפילה ולא אוחזת ביחד עם החזן והוא מתחיל קדושה, שאני יעצור באמצע להגיש קדושה איתם או ימשיך להתפלל?
2. אני מאוד מתחברת לברכת כוהנים, רציתי לדעת איזה כוונות אני יכולה לכוון אז?
תודה רבה ותזכו למצוות!

תשובה

שלום וברכה

לעצור ולהאזין לחזן.

2. לקבל את ברכת השם אשר ממשפיע עלייך בברכת כהנים.

ללמוד את הפירוש של ברכת כהנים וכך לקבל את השפע הגדול המגיע אילייך דרך ברכת כהנים.