כיבוד הורים

  • י"ב ניסן התשפ"ג

שאלה

אני נערה בבית חרדי אבל אמא שלי רואה סרטים לא טובים וקוראת ספרים הכי גרועים שיש והיא לא יודעת שאני יודעת מזה וזה מאד מציק וקשה לי. האם אני יכולה לדבר איתה על זה או שזה לא כיבוד הורים? כי זה יבייש אותה שאני יודעת את זה ומצד שני זה מאד מציק לי

תשובה

שלום וברכה

עדיף שלא תעירי לה על כך.

תתפללי בכל ליבך לחיזוק אימך וה' הטוב יתן בליבה לשוב בתשובה שלימה ולהפסיק להתעסק בדברים אלו.

חיזיקי ואמצי,