Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hidabroo/public_html/cache/Smarty/templates_c/18/b3/e0/18b3e0cceb24c58f9c6d6972700a9e743509867a_0.file.question.tpl.php on line 28

זיוווג, בחור כעסן

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב, יש לי שאלה שנורא מטרידה אותי וקרתה לי אתמול. הבחור שאני יוצאת איתו (בשידוך כמובן) התעצבן לידיי וקילל בלי סוף כי הוא מיהר להגיע לתפילה. הוא בא לאסוף אותי מהעבודה ובדרך הוא לא הפסיק לצעוק ולהתעצבן לא עליי כמובן על הנהגים ועל התנועה שהייתה עמוסה. אגב הוא הספיק להגיע לתפילה. כי הוא היה לחוץ. האם זו סיבה להתעצבן? והאם כדאי לי להמשיך להיפגש איתו? ומהיכן לי לדעת שבעתיד הוא לא יתעצבן מכל שטות. וכמובן הוא ביקש סליחה כדאי לסלוח לו? אני נורא נרתעת מדברים כאלה. מה עושים? תודה רבה אשמח לקבל תשובה בהקדם

תשובה

שלום וברכה

יש מקום רב לדאגה, אם כי אולי אולי מדובר במקרה חד פעמי. תנסי להביא אותו שוב לידי לחץ כגון ללכת למקום רחוק ושלא יהא די פנאי לתפילת מנחה וכדו' ואם הוא שוב יכעס הרי שיש כאן סיבה מספקת לשקול את השידוך מחדש.