חברה והשקפה

מדוע עברתי תאונת דרכים דווקא ביום ההולדת שלי?

  • ט' אייר התשפ"ג

שאלה

ביום העצמאןת אני ובן זוגי עברנו תאונת דרכים קשה, זה היה יום ההולדת שלי. רכב נכנס בנו בעוצמה מצד ימין (הצד שבו אני ישבתי) הרכב מושבת כריות אוויר נפתחו ואפילו החלונות התפוצצו עליי.
אני מרגישה שהייתה לי השגחה עליונה, כל מי שראה את הרכב חשב שהנוסעים בו לא שרדו במיוחד בצד שלי ליד הנהג
רציתי לדעת מה זה יכול לסמל שדווקא ביום ההולדת שלי זה קרה, אני מרגישה שקיבלתי את החיים שלי במתנה.
השבוע בעזרת ה׳ אני ובן זוגי נקרא בבית הכנסת הגומל

תשובה

שלום וברכה

הקב:ה כיוון את התאונה ליום שמזלך חזק כדי שתינצלי בעז,ה ועל כך נאמר הפח נשבר ואנחנו נמלטנו.

בברכה לחיים טובים וארוכים,