תפילת שמו"ע עם תפילין

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

חצות היום הם בסביבות 12:40 האם עד השעה הזאת אפשר להתפלל 18 עם תפילין? והאם יש לכם דף מפורט של סוגי מזון רבים והברכות עליהם ? שבוע טוב,רותם .

תשובה

שלום וברכה

תפילת שחרית זמנה בדיעבד עד חצות ולכתחילה עד ארבע שעות מהיום - כיום בערך 10:30. בכל מצב מצווה להניח תפילין בעת התפילה ואף אם חלילה פיספסו את זמן תפילת שחרית עדיין, מצווה להניח תפילין בכל זמן אחר שהוא.

כל הברכות