תפילה וברכות

שם לתפילה

  • י"ב אייר התשפ"ג

שאלה

שלום וברכה,
אתמול הייתי בסופר וקניתי כמה מעדנים, התורים היו ארוכים אז הלכתי לקופה הראשית לנסות להעביר את המעדנים שם.
הם לא הסכימו לי להעביר אז חזרתי לקופות.
אחרי כ10 דקות שהייתי בקופה אישה נגשת אליי ושואלת אותי אם אני כאן רק בשביל המעדנים, אז אמרתי לה שכן והיא שאלה אותי אם הלכתי לקופה הראשית, אז אמרתי לה שכן. ואז היא בקשה ללכת לנסות, אחרי 5 דקות היא חזרה ואמרה לי שהיא שלמה עליי, ולי היה רק כסף גדול ולא כסף קטן ככה שלא יכולתי להחזיר לה כסף, והיא אמרה לי שאני אתפלל עליה.

עכשיו, אני לא בטוח שאני זכור את השם שלה/או שלא שמעתי טוב את השם שלה.

מה עליי לעשות?

המשך יום נעים

תשובה

שלום וברכה

תאמר בפיך ותתפלל לישועת האישה שנתנה לך אתמול את הכסף ובורא עולם יודע לכוון את תהפילה למצטרך לה.