התחזקות בצניעות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

הכללים של הצניעות מאוד קשים אני יודעת שזה ניסיון אבל זה קשה אני לא מדברת על הלבוש אני מדברת על זה שצריך לשבת בבית ולהפחית ביציאה להזהר כל שניה ושניה לא להכשיל אף אחד ועוד בידיעה שרק במבט אחד אפשר להכשיל מה אפשר לעשות חוץ מהשתדלות ותפילות אני רוצה לעשות את רצון ה´ אבל בימינו זה בלתי אפשר (אני לא נשואה) אשמח לתשובה תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

חוששני שלקחת את הדברים רחוק מידי.

ברגע שאת נוהגת בצניעות בלבוש ואינך מנסה למשוך עין ולא מתכוונת להכשיל אף אחד, הרי שאין לך כל נידנוד חטא ועוון כלל. אסור לך להחמיר על עצמך יותר מידי! יש להתנהג בצורה רגילה וסבירה והקב"ה שומר אותך מכל רע.