על מה צריך להיות הכשר בחו"ל?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב, כשטסים לחול: על מה צריך להיות ההכשר, למשל שתייה ,פירות ירקות פירות יבשים,דגים? תודה רבה וכל טוב.

תשובה

שלום וברכה

אורז, קוקה קולה, קטניות יבשים למיניהם, תבלינים פשוטים, מלח, סוכר, אטריות פשוטות, סודה, בירה, ביצים, מיצים טבעיים {מלבד מיץ ענבים} כל הדגים החיים השלמים שיש להם סנפיר וקשקשת. כל אלו כשרים בחו"ל.

כדאי לקחת איתך חלב עמיד ולחם או טוסטים וכך תוכלי לשמור על הכשרות כראוי, כמו כן קחי עימך מחבת וכך תוכלי להכין לך אוכל במלון שאת שוהה בו.

ניתן לקחת גם מוצרי בשר קפואים וכדו' כל המוצרים הקפואים נשארים מוקפאים בטיסה.

כמו כן אם תכתבי לי להיכן את נוסעת אשתדללכוו ןאותך למסעדות כשרות ששם תוכלי לאכול ללא חשש.