אישה שבעלה פוגע בה, כיצד תגיב?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

במקרה שבעל משפיל את אשתו ופוגע בה כיצד היא צריכה להגיב. א. באותו רגע ב. לאחר מכן. על מנת שמקרה זה לא יישנה. תודה.

תשובה

שלום וברכה

אם זה לא דבר שכיח שהבעל פוגע באשתו, על כך נאמר והמשכיל בעת ההיא ידום, זאת אורמת השתיקה בשעת מעשה היא הנכונה ביותר. לאחר מכן כאשר ירגעו הרוחות ניתן לפתוח בשיחה עם הבעל ולהסביר לו עד כמה הוא פגע בך בעת שעשה כך ןכך וכו' ובעז"ה הדברים יתבהרו.

במקרה שמדובר בהתנהלות קבועה שהבעל פוגע באשתו יש לפנות לייעוץ מקצועי ולראות איך אפשר לשנות את המצב.

בבררכה לשלום בית טוב ואמיתי,