איך נמנעים מגזל בחנות פיצוחים?

  • ב' סיון התשפ"ג

שאלה

שלום הרב
תודה רבה על השיעורים המעניינים
המון פעמים כשאני קונה פיצוחים
כשהוא מכניס לי בוטנים או כשאני לוקח לבד לפעמים נכנס לו או לי כל מיני אחרים כמו קשיו או פיסטוק אחד או שנים
ובעיקרון זה עולה יותר יקר מבוטנים אבל הוא שוקל את זה כמו בוטנים השאלה אם אני צריך להחזיר לו או להוציא את זה אם שמתי לב לפני הקניה?
תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

לא צריך להקפיד על כך כאשר הבעלים מכין לך את הפיצוחים. כאשר אתה לוקח יש להשתדל כמה שאפשר לקחת רק בוטנים אבל אין לך חובה לבדוק את השקית בלחץ.