פרסום ישועה של בורא עולם

  • ח' אלול התשפ"ג

שאלה

בוקר טוב כבוד הרב אני רוצה לפרסם את הישועה שלי בבקשה??
ליפני חצי שנה התחתנתי ברוך השם וניסיתי להיכנס להריון
לקחתי על עצמי הרבה קבלות כמובן גם שמירת נידה אבל לא זכיתי להיפקד,
בחודש האחרון דיברתי עם בורא עולם אמרתי לו אני מנסה להתחזק אלייך במה שאני יכולה קראתי הלכות נידה וראיתי שלא שמרנו בדיוק לפי ההלכה ולקחנו את זה על עצמנו שמוסיפים כל מה שצריך כדי ללכת בדרכו של בורא עולם
היה לנו קשה והתפללתי לבורא עולם ואמרתי לו אני שומרת את מצוות הנידה רק בשבילך!!! אני לא רוצה אותה היא קשה היא מעייפת זה יותר מידי דברים שצריך לזכור אבל אני עושה את זה בשבילך ובעזרת השם תשמע את תפילתי ותושיע אותי
בזמן הזה גם שמעתי הלכות קו הישועות וחיכיתי לישועה שלי
וברוך השם הקב״ה שמע אותי והיה איתי והגשים לי את הישועה שלי וגיליתי שאני בהריון
אין עוד מלבדו
חודש אלול בפתח ואם נתקרב אפילו צעד לקב״ה נזכה לטעום מהישועות הכל כך גדולות ועצומות שלו
תודה לבורא עולם על הזכות להיות השליחה ולפרסם את שמו
אין עוד מלבדו!

תשובה

מפרסמים את הנס ובעזרת השם זה יחזק אחרים בעזרת השם.