זוגיות

זיווג

  • ו' תשרי התשפ"ד

שאלה

שלום הרב, למה אני עדיין רווקה אם רצון ה' בעולם זה שתהיה המשכיות? הרי אני רוצה לעשות את מצוות ה' להביא ילדים למה הוא עדיין לא נותן לי למצוא את הזיווג שלי ולהקים איתו בית? וגם אם הוא רוצה בטובתי אז למה עוד לא מוצאת?

תשובה

שלום וברכה

לכל אחד יש את הדרך שלו משמים איך להתקדם ואיך ומתי לזכות לבנות את הבית שלו. כל אחד ואחת צריכים לחשוב מה הם יכולים לתקן ומה הם יכולים לשפר בדרכיהם כדי לקרב את הישועה מאת ה'.

ברור שהישועה תבוא מאת השם ברגע הנכון והמתאים ביותר. חשוב מאוד לראות את ההרצאה הזו ובעז"ה קרובה ישועתך לבוא ותזכי מהרה לבנות את ביתך מתוך שמחה ואושר עם בן זוגך משורש נשמתך