האם נכון לדחות את החתונה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב אני חמדת בחורה דתיה שיוצאת מס´ חודשים עם בחור חוזר בתשובה ב"ה. הבחור עמל מאוד בתורה בכל הזדמנות ,כרגע הוא נמצא בצבא ונשאר לו עוד תקופה של שנה ומשהו... כאשר דיברנו על העניין הוא אמר שרצונו להינשא רק אחרי הצבא כדי שיוכל להקדיש זמן לבניין הבית , לימוד תורה ויישוב הדעת. האם נכון לחכות כ"כ הרבה זמן או שעדיף שלא להמשיך קשר כ"כ ארוך? (חשוב לציין שדי נקשרנו רגשית ואנחנו כן מכוונים לאותה מטרה) אשמח לתשובה, תודה חמדת נועה

תשובה

שלום וברכה

המשך הקשר ללא התקדמות הוא לא טוב לא רוחנית ולא בזוגיות.

תשכנעי אותו שאת לא רוצה להמתין ושאף אם הוא עדיין בצבא ולא יכול להקדיש את כל כולו לבית את מוכנה לכך בלב שלם ורוצה להתחתן כבר עכשיו.

בברכת הצלחה,