אירוע מעורב, ללכת?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד שלום רב כבוד הרב, בשעה טובה נולד לי אחיין. הברית נעשתה אתמול בחוג מצומצם, ובס"ד אחותי מעוניינת אירוע לאחר בין המיצרים. אני מתפללת המון שה´ יחזיר אותה ואת בעלה בתשובה באהבה !. הם מעוניינם לעשות זאת במעורב, ואני לא מעוניינת ללכת, אך יחד עם זאת מאז שאמרתי זאת לאמי היא כועסת עליי מאוד, ובנוסף אחותי הבכורה שמתגוררת רחוק מאוד מאיתנו (אילת) בס"ד תבוא, וכמובן שמאוד התגעגעתי אליה - דרך אגב גם היא ילדה לפני חודש בת, ועדיין לא ראיתי אותה. מה עלי לעשות ? תודה מראש והמשך עשיה פוריה

תשובה

שלום וברכה,

את יכולה ללכת לאירוע, למרות שהישיבה מעורבת ולשבת עם בני משפחתך הקרובים ביותר. כמובן, שאין לך להשתתף בריקודים המעורבים. (אין ללמוד מכאן לגבי גבר).

מזל טוב,
מנשה בן פורת