לעילוי נשמת

  • כ"ה אייר התשפ"ד

שאלה

שלום, האם אפשר להקדיש ספר על מעלת הביטחון ואמונה לעילוי נשמת אבי. ובאופן כללי האם יש חשיבות האם זה תהילים או סידור או ספר מוסר השאלה היא, מה הכי טוב לנפטר?

תשובה

שלום וברכה

כל דבר שהוא זיכוי הרבים הינו מבורך ומועיל מאוד לנשמת אביך ספר על הביטחון או ספר תהילים כל דבר שאנשים יהגו בו או יתפללו בו יועיל מאוד. יש מקומות שיש הרבה ספרי תהילים ויש מקומות שיש בו הרבה ספרים על אמונה וביטחון ומעט ספרי תהילים ולכן יש לבדוק בכל מקום איזה ספר נחוץ יותר.