חברה והשקפה

למה הקדוש ברוך הוא לא מסיים את הבלאגן שיש מדינה?

  • י"ב סיון התשפ"ד

שאלה

שלום זה שאלה קצת פוליטית
קשה לי לראות את העם היהודי מפוצל לימין ושמאל...למה יש אנשים מפגינים "נגד הכיבוש " למרות אחרי הטבח שעברנו?
למה יש כאלו קיצוניים שרוצים מלחמת אחים?
קשה לי לומר את זה לגבי יהודי אבל למה הקדוש ברוך הוא ברא אנשים כאלו שיוצאים נגד המדינה למרות שהם יהודים?
לגבי שאר העולם אני יודעת את הסיבה אבל למה יהודי מתנהג ליהודי ככה והקדוש ברוך הוא לא מתקן את זה ?
וגם למה יש אנשים שיושבים בממשלה ותומכים בחמאס ?
אני יודעת שיש סיבה אבל זה מרגיש כאלו המדינה מתפרקת ויוצאת משליטה וזה מטריד ...

תשובה

שלום וברכה

מצער מאוד שזה המצב אבל זה היה בכל הדורות שהיה קצת פסולת בעם ישראל מאז היותנו לעם עד היום הזה ראי קצת כאן.