נוער

בת של גרושים

  • כ"ט סיון התשפ"ד

שאלה

כשיש מצב של הורים גרושים,איך הילד יכול לדעת איזה אחד ההורים רוצה בטובתו????

תשובה

שלום וברכה לבת ישראל היקרה

הנחת היסוד צריכה להיות ששני ההורים רוצים שיהיה לך הכי טוב שאפשר עבורך אולם לא תמיד הם רואים נכונה את טובת הילד וזה הסיבה שלפעמים הם טועים בדברים ואת צריכה להיות עם עיניים פקוחות ולהבין אם הם צדוקים או טועים ואז לנהוג לפי כללי הלכות כיבוד אב ולעשות מה שטוב לך באמת.

חיזקי ואמצי וה' הטוב יסייע לך בדרכך לצאת לאור גדול מלא שמחה ונחת.