זוגיות

בנים של חוזר בתשובה

  • ג' תמוז התשפ"ד

שאלה

שלום כבוד הרב .. מחילה אם אני מפריע !!
רצתי לשאול … מה לגבי הבנים של חוזרי בתשובה שהם בני נדה .. האם יש ענין שהם יתחתנו בנם לבין עצמם …. או שחדרי שההורים גם חרדים יכולים גם להתחתן איתם …אשמח לקבל תשובה על זה . תודה רבה ושפע ברכה

תשובה

שלום וברכה

פגם בני הנידה אינה עובר לדור נוסף

ב. אף הבעלי תשובה עצמם כתבו הפוסקים שמעצם העובדה שאנו רואים שהם חזרו בתשובה אנו יודעים שהם נקיים וטהורים לגמרי ולא נפגמו כלל בחטא הוריהם.