זוגיות

נישואין עם בן דוד

  • כ"ו תמוז התשפ"ד

שאלה

שלום כבוד הרב,ברצוני לשאול שאלה,יש לי בן דוד שמאז ומתמיד הקשר שלנו היה טוב עוד מהילדות.
כיום שאנחנו כבר גדולים הקשר התחזק אף יותר,כמובן שומרים על כל גדרי הצניעות ולא עושים דברים אסורים.לאחרונה כשאנחנו יוצאים יחד לרחוב כל מיני אנשים אומרים לנו שנתחתן בקרוב,כמו כן אתמול היינו יחד בשוק ואחד המוכרים(נראה בסביבות גיל 70) אמר לנו אתם צריכים להתחתן,ומשום מה זה נראה כאילו מישהו מלמעלה שולח לנו מסרים ובכל רגע נתון כמעט אנחנו שומעים שאנחנו צריכים להתחתן.דיברנו על הנושא והגענו למסקנה ששנינו נשמח להתחתן אחד עם השני.הפחד שלנו הןא מצד המשפחה,ההורים שלי עוד יוכלו אולי להסכים לכך אבל אמא שלו ושאר המשפחה פחות יהיו בעניין.מה הרב מציע לעשות?

תשובה

שלום וברכה

עליכם לנסות להתחתן והשם יחליט האם הזיווג ייעשה או לא.

תמסרו להורים שאתם מעוניינים בכך ורוצים להתחתן ולנסות להתקדם בזה.

לא להיכנס למתח רב מידי ולדעת שבסופו של דבר הכל בידי שמים.

בהצלחה רבה,