האם מותר להחזיר בגד לחנות לאחר לבישתו?

  • כ"ח כסלו התש"פ

שאלה

בס"ד, אתמול קניתי חולצה, ושאלתי בחנות האם אוכל להחזיר במידה ולא ימצא חן בעיניי, ונאמר לי שיש לי כשבועיים זמן החזרה. הפריט לא כל כך נשא חן בעיניי והיה בדעתי להחזיר, אם כי בכל זאת לבשתי אותו בערב למשך זמן כדי לקבל חוות דעת. לא הורדתי תווית וכמו כן הפריט נקי לחלוטין. האם מבחינה הלכתית אוכל להחזיר לחנות?

תשובה

שלום רב,

זה תלוי בכללים שקבעו בחנות הזאת, ולכן עלייך לברר שם אם במצב כזה תוכלי להחזיר את הבגד.

בהצלחה רבה,

הלל מאירס