טבילה בערב החג

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב שלום מחר בעזרת ה´ יתברך אני אמורה לטבול ואנחנו מוזמנים למשפחה שגרה מחוץ לעיר שלנו. בעלי אינו רוצה שאטבול ואפילו מוכן לחכות מאשר שאני יטבול מחר ושמישהו ידע על כך ובכלל בגלל שזה יצא בערב חג וזה יהיה בעיה להסתיר את זה. ניסיתי לדבר אל ליבו והצעתי שבדרך לבית הכנסת אני ילך לטבול ומשם נילך ביחד לתפילה כדי שלא ישאלו שאלות או יבחינו במשהו שונה. מה הרב מציע לעשות? תודה רבה שנה טובה ומבורכת שתזכו לשפע רוחני וגשמי אמן.

תשובה

שלום וברכה

עדיף ללכת לטבול בזמן ולנסות לא לפרסם, אם מישהו ישים לב, לא קרה כלום.

אם הבעל מתעקש תוותרי.