חברה והשקפה

בנושא תפילין

  • כ"ד אלול התשפ"ד

שאלה

שלום
אני חילוני מסורתי משתדל להניח תפילין כל יום לקחתי את התפילין שלי לבדיקה והתברר לצערי שהתפילין מזויפות עוד מהבר מצווה שלי.
האם זה עדיין נחשב שהנחתי תפילין? או בכלל
מה עלי לעשות מעכשיו שהכל התברר?
תודה ויום טוב

תשובה

שלום וברכה

ראשית כבר היום לפני שתשקע החמה תלוה תפילין משכן וכדו'.

הגמרא אומרת שחישב אדם לעשות מצווה ונאנס ולא עשאה מחשב עליו בורא עולם כאילו עשאה ולכן יש לך מעלה כאילו הנחת תפילין.

אציע להתקשר ביום ראשון לאהרן, טלפון 0527633997 ולקנות תפילין מהודרות כשרות מיידית.