סליחה בין אב לבנו

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

היום קיים נתק ביני לבן בני ניסתי בעבר מספר פעמים לפייסו ושישנה גישתו אבל הוא בשלו וניתק עימי קשר האם אני חייב לבקש ממנו סליחה ביום כיפור או לפניו שזה גם לא בטוח שזה יעזור

תשובה

שלום וברכה

הוא בוודאי חייב לבקש סליחה ממך. אולם אם נראה לך שיש סיכוי להגיע לפיוס איתו ובפרט אם יש לך חלק במחלוקת בוודאי מצווה למצוא כל דרך לפייסו.