איך אני אדע מתי הזמן המתאים לחתונה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב,אני יוצאת עם בחור כמעט חצי שנה ואנחנו רוצים להתקדם עם הקשר לחתונה הבעיה היא כזאת שאני רק מסיימת שרות וחשבתי לחכות עם זה כי אני עדיין לא מוכנה מבחינה כלכלית חשבתי לעבוד ולחסוך קצת כסף לפני כי בכל זאת צריך להתחיל את החיים עם קצת כסף. הבעיה שמאוד קשה לנו בעניין הנגיעה ואנחנו מפחדים להיכשל אולי יש לך פתרון מה לעשות כדי שיהיה לנו פחות קשה בעניין הנגיעה ?והאם כדי לחכות עם זה? ורציתי לשאול אותך על הדרך אתה יכול להגיד לי לפי שמות ותאריך לידה עם אנחנו מתאימים ?

תשובה

שלום וברכה

אין לחכות. יש להתחתן ולסמוך על בורא עולם שישלח לכם עזרכם מקודש. היצר עומד ומנסה להכשיל את כל אחד ואחת באיסורים הכי חמורים ואסור להישאר זמן רב כל כך בניסיון קשה כל כך. בזכות זה שתחליטי להתחתן מוקדם לשם מצווה תזכו לשפע גדול בעז"ה.

השפע של זוג נשוי הוא שפע אחר לגמרי ואינו קשור לשפע של הפרנסה שיש לשני יחידים.

בברכה לפרנסה בריווח ולחתונה בקרוב ממש.

גמר חתימה טובה,