מאמרים בנושא חזרה בתשובה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב אני סטודנט שעושה עבודה של סמינר על "הרטוריקה של המחזירים בתשובה" ומה שאני מתכוון לבדוק זה איך נוצר התהליך שכנועי כזה שמקרב את האנשים לחזור בתשובה, וגם בעזרת לוח השידורים של הערוץ איך הוא מסייע לחזרה. אני ישמח לקבל מאמרים באנגלית ובעברית על החזרה בתשובה וגם על הרטוריקה עצמה אני יודה לך מאד כבוד הרב. בתודה ברק

תשובה

שלום וברכה

אנו סבורים שמדובר בשינוי אמיתי פנימי בלב האדם ולא רטוריקה כזו או אחרת פועלת בלב האדם לשנות את דרכו.

ברור שהמרצטים צסייעים לפתוח את הלב ואת המוח ולהתבונמן בתכלית קיומינו בעולם או להתבונן באמיתות מציאות הבורא ואמיתות התרוה אך בסופו של דבר זה בא מהלב והמוח ולא על ידי רטוריקה.