קדיש על מרן

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

השבוע הלך לבית עולמו הגאון הרב עובדיה יוסף זצ"ל, יש לי שאלה אני יתום מאבא ואני רוצה מתי שיצא לי להיות בתפילה או בשיעור תורה להגיד קדיש לעילוי נשמת מרן. מותר לי ? הקדיש שאני יגיד יכול לעזור לאדם כזה צדיק? או שהוא לא זקוק לזה ממני אלא ק מבניו

תשובה

שלום וברכה

תאמר קדיש ויותר מאשר זה מהוה זכות למרן זה מהווה זכות לנו להיות מקושרים למרן גם לאחר פטירתו. צדיק שמקבל טובה מאדם הוא מחזיר לו טובה ומאחר שזה מסייע לו להתעלות במרומים הוא מכיר טובה ושולח שפע לנו כאן