אמונה

מה לעשות? רוצה ביתצ ספר חרדי

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב ברצוני לשאול שאלה: רציתי לשאול איך אני יכולה לחזק את אימא שלי בדת כי אני רוצה להתקבל לבית ספר חרדי ושם אני צריכה שאמא צהיה עם כיסןי ראש וחצאית ואמא אמרה שהיא מוכנה לבוא ככה ליום אחד... אבל אני רוצה שהיא תהיה ככה כל הזמן ןאני רוצה לשאול איך אני יכולה לחזק אותה כי בכל זאת אמא שלי היא אישה די עקשנית ועומדת על שלה וקלטות וכולי לא יעזרו...אז איך אני יכולה לחזק אותה? תודה ויום טוב:לינוי

תשובה

שלום וברכה

הליכתך בדרי ה' בדרכי נועם ובדרך שתקדש שם שמיים, תביא לכך שגם אימך תתעניין בתורה.

אין לנסות לכפות על אימך שינויים, תכבדי את אמא איך שהיא.

בברכה - בנימין שמואלי