שאל את הרב - כללי

שלום חג שמח

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב יש לי אחות בת 35 שעדיין לא התחתנה בקשתי אולי יש סגולה או ברכה שתוכל לעזור לה בבקשה שמה אסתר בת דינה ומשה שאלה נוספת יש לי סידור של בת ישראל ושם מלכות בכמה מקומות לא מופיע כמו בתפילת עמידה גאל ישראל כתוב רק ברוך גאל ישראל האם עליי להוסיף או אסור חג שמח ישר כוח ותודה רבה

תשובה

שלום וברכה

סגולה לזיווג הגון לאחותך

בליל הסדר לאחר גמר הסעודה להניח את הזרוע שבקערה, ללא ידיעתה, באחד מבגדיה שהוא אמורה ללבוש מחר בבוקר, וכאשר היא תקום היא תמצא את הזרוע, ודבר זה הוא סגולה בדוקה לזיווג.

בנות ספרד מתפללות כמופיע בסידור.

בנות אשכנז צריכות להוסיף את השם.

בברכה - בנימין שמואלי