זוגיות

ציפיה לשינוי חיצוני מבן הזוג

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, קראתי במאמר באתר העוסק הנושא זוגיות, הכותב מסביר שאין לצפות מב הזוג לשינוי אחר הנישואים. אם אני חפצה בשינוי חיצוני אצל המשתדך ואני מיידעת אותו על כך והוא מסכים-זה בסדר? או שגם בעניין זה אינני יכולה לצפות שישתנה.?? אני אצטט:"אם אינכם מסוגלים לקבל את האדם כפי שהוא עכשיו, סימן שאינכם מוכנים להינשא לו" האם זה עקרוני גם על מצב שהבן זוג לא מה שאני מצפה מבחינה חיצונית (מבחינת אישיות דווקא כן)או שזה דבר שכן ניתן לשנות ?

תשובה

שלום וברכה

דברים חיצוניים אין כל קושי לשנות כל המדובר הוא בתיקון מידות וכדו' שבדברים אלו אין לקחת בחשבון שאולי הוא ישתנה.