אמונה

עצה כיצד להינצל מקנאה בין חברות

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב , אני בחורה בת 32 וברוך השם אני עומדת להינשא בקרוב . הסביבה הקרובה כבר יודעת ואנו בעיצומן של ההכנות . יש לי חברה טובה , שאני פשוט לא מצליחה לספר לה . הבחורה קצת יותר גדולה ממני , וכבר שנים רבות לא מצליחה למצוא בן זוג . כמובן גם לי לקח זמן רב אבל ברוך השם זה קרה . יש לי חשש לספר לה שחלילה לא תיווצר קנאה או עין , אבל ברור שאני כבר חייבת לעשות זאת . יש איזו עצה כיצד לאמר את הדברים?... בהמון תודה מראש

תשובה

שלום וברכה

תשחילי פעמים רבות בעת שתספרי לה על נישואייך בקרוב, שברוך ה' זכית לכך ובעז"ה וכו' וכאשר תרבי בהזכרת שם שמיים על פיך, לא תיזנקי כלל.