אמונה

האם ישנה מדרשיית יהדות לנשים נשואות?

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, ב"ה אני ובעלי חוזרים בתשובה כבר כמה שנים. מזה כמה חודשים נישאנו, אני מחפשת מקום ללמוד ומאוד מאוד קשה לי למצוא, יותר נכון לא מוצאת!! אני מאוד אשמח, רוצה וצריכה לקבל הכוונה ועזרה רוחנית, הייתי הולכת לשיעורים מעורבים לפני הנישואים אך היום ברצוני להכנס לפורום שהוא נשים בלבד!אני הרבה זמן מחפשת, ואולי זה לא קיים, מקום כבית מדרש לנשים נשואות כמוני, שיוכל לספק את לימודי היסוד , ע"מ שאוכל לקבל בסיס טוב ולהקים את ביתנו בקדושה וטהרה , ואיני מוצאת מקום כזה. אשמח לקבל עזרה, אני גרה במושב גינתון לא רחוק מלוד ואני ניידת. ( אני יודעת על עוד בנות באיזור שגם מחפשות ומעוניינות) תודה!

תשובה

שלום וברכה

מדרשה לנשים נתניה מדרשיה לנשים בכל הגילאים. המקום המושלם לאישה שמעונינת ללמוד על עולם היהדות, הטהרה והיופי.

מיקום: רחוב ברקת 2 נתניה 8620932-09

אשמח לסייע עוד.

בהצלחה,